me.png

Hello.

Welcome to my blog. I share my thoughts and photos of baking, beauty and life in general. I hope you like it!

Korallfärgad ögonsminkning

Korallfärgad ögonsminkning

Persiko-/Korallfärgad Ögonsminkning - I denna sminkning har jag använt mig av Urban Decays On the Run - Shortcut palett. Detta är en färgglad sminkning som passar perfekt på en solig dag nu i vår. Enkelt att matcha med en svart eller vit outfit för att pigga upp looken med lite färg. Följ bara stegen nedanför så är det enkelt och snabbt att få till denna snygga sminkning. 

Färger jag använt från paletten: Laced, Shortcut, Gash, Rendezvous, Sin, Zone
Highlighter: The Balm Mary-Lou Manizer
Sminkborstar: Morphe m441, Morphe m514, Sigma e30, Morphe m503
Mascara: Urban Decay Perversion

MakeupCollage.jpg
  1. Applicera Laced med en Morphe m441 över hela ögonlocket


  2. Applicera Shortcut med en Morphe m441 i yttre delen av ögat och globlinjen, applicera även lätt lite ögonskugga i inre delen av globlinjen.  3. Blanda Gash och Rendezvous med en Morphe m514 och applicera precis som i steg 2. Fokusera på yttre delen av globlinjen.


  4. Applicera med Sigma e30 i den yttre delen av franslinjen för att skapa en ”sotig eyeliner” effekt. Dra även borsten lite lätt under ögat för att knyta ihop övre och undre delen av ögat.   5. Applicera Sin med Morphe m503 övermitten av ögonlocket.


  6. Applicera Zone med Morphe m503 över Sin för en mer glittrig och persika-/korallfärgad effekt.


  7. Applicera highlighter under ögonbrynet och i innersta delen av ögat.


  8. Applicera mascara. 

Om du ska vidare på ett kvällsevenemang och vill göra sminkningen lite mer intensiv och passande för kvällen, så är det enkelt att bara lägga på en eyeliner samt göra de mörkare färgerna lite intensivare. Vill du ha mer glitter är det bara att lägga löst glitter i center av ögonlocket och kanske ett par lösögonfransar så är du redo för en utekväll med vänner, familjemiddag eller något liknande. 

Jag älskar denna sminkning och jag hoppas att du gör det också!

Vit Choklad och Hallon Macarons

Vit Choklad och Hallon Macarons

Makeup

Makeup