me.png

Hello.

Welcome to my blog. I share my thoughts and photos of baking, beauty and life in general. I hope you like it!

En Massa Nya Sminkprodukter

En Massa Nya Sminkprodukter

De senaste veckorna har jag sparat alla mina nya smink-inköp så att jag nu till slut kunde testa dem alla på samma gång! De enda produkterna i denna looken som inte är nya är mitt puder och läppstift, för jag hittade helt enkelt inga nya produkter som jag ville testa. Jag skriver en liten recension om varje produkt här nedanför utifrån mitt första intryck.

new3.jpg
new2.jpg

Produkter i Ansiktet:

Smashbox Photo Finish Primer - Nice och “silkeslen” primer. Jag såg ingen större skillnad från när jag använder denna och när jag inte använder primer, men den kändes bra på huden.

Tarte Babassu Foundcealer Skincare Foundation - Jättebra foundation, och jag älskar att den har solskyddsfaktor 20! Kommer verkligen använda denna mycket i sommar. Den ger också ett snyggt glow på huden vilket jag gillar. Jag skulle säga att den har medel täckning, vilket gör mig lite förvirrad eftersom den heter foundcealer (foundation + concealer?). Men det gör mig personligen inget att den inte har helt full täckning.

Colourpop No Filter Concealer - Jag är jätteglad att jag hittade denna produkten. Den är inte alls dyr men förvånansvärt väldigt bra. Jag gillar att använda en ljus concealer under ögonen för att ljusa upp lite, och för denna så är denna concealern jättebra.

Tarte Hamptons Weekender Contour Palette -Äääälskar. Produkten ser så fin ut, och paketeringen är sjukt snygg. Likaså är produkten. I bilderna ovanför har jag använt contour-färgen från paletten och jag tycker att den är så fin på. Jag testade blushen och highlightern också vid ett annat tillfälle och de är också så himla fina. Lätt produkt att jobba med, och färgerna (speciellt blushen) är väldigt pigmenterade vilket jag uppskattar eftersom själva paletten är ganska liten.

Anastasia Beverly Hills Blush Trio Peachy Love - Nice och elegant liten palett. Produkterna var inte så pigmenterade som jag hade önskat.

Stila Heaven’s Hue Highlighter - Superfin highlighter. Jag gillar att man kan använda den på olika sätt, både som en kräm highlighter och som puder highlighter. Den håller länge på ansiktet och ger ett väldigt snyggt glow.

new.jpg

Produkter på ögonen:

Colour Pop Brow Boss Pencil Light Brown - Bra ögonbrynspenna. Men inget kan slå min favorit penna från NYX.

Nyx Professional Makeup Warm Neutrals Ultimate Shadow Palette - Fantastisk liten palett med alla de nödvändigaste färgerna för mig personligen. Detta kommer bli min nya “to-go” palett. Färgerna är inte super pigmenterade men de är lätta att bygga upp för att få den intensitet man vill ha. Paketeringen är inte min favorit, den känns lite stor och klumpig, men det påverkar ju inte produkten.

Stila Shimmer & Glow Liquid Eye Shadow Kitten - Min nya favorit-produkt!!! Alla dessa produkter har fått bra omdöme av mig men denna är den jag är mest exalterad över. Den är såååå snygg och glittrig och glowig, och den är så smooth att jobba med!

Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara - Gillar verkligen denna mascaran. Kunde aldrig riktigt få mig själv att älska den “riktiga” Better Than Sex Mascara, för jag har sedan mååånga år tillbaka alltid använt vattenfast mascara. Det gör stor skillnad på mina fransar! Så därför gillade jag verkligen denna mascara.

Allt som allt är jag super nöjd med dessa produkter. Älskar att testa nya smink grejer… Tack för att du läste och jag hoppas att du har en bra dag!

Creating A Bullet Journal - June

Creating A Bullet Journal - June

Fransk Baguette

Fransk Baguette