me.png

Hello.

Welcome to my blog. I share my thoughts and photos of baking, beauty and life in general. I hope you like it!

Snabb och enkel 10-minuters sminkning

Snabb och enkel 10-minuters sminkning

Som jag tidigare nämnt så är jag just nu ute och reser. När jag reser har jag ofta inte så mycket energi för att göra en full sminkning på kvällen efter en hel dag av aktiviteter. Så jag tänkte visa er min snabba och enkla sminkning som jag gillar att göra när jag är trött, men ändå vill piffa till mig lite inför en middag ute, eller liknande.

Mitt första tips för smink när man reser är: Puder Foundation. Ofta när jag har varit utomhus en hel dag, speciellt om jag varit i solen (min hud är väldigt känslig och jag bränner mig i solen efter 5 sekunder), så brukar jag inte vara särskilt sugen på att använda foundation. Då använder jag istället Puder Foundation, som går snabbt och lätt att slänga på, och den ger en väldigt naturlig täckning. Den jag använder är Dual Foundation i färgen “Copenhagen” från Make Up Store.

När man gör en såhär enkel och “naturlig” look så kan det se lite udda ut med ett skapt läppstift, så vad jag brukar göra, och som du kan se i videon, är att jag tar ett liquid lipstick och applicerar lite i mitten av läppen. Sedan gnuggar jag ut det med fingret, vilket ger ett fint resultat. Jag gillar att använda ett liquid lipstick eftersom när jag reser försöker jag att packa så lite smink så möjligt (för att inte ta upp för mycket plats i väskan), och då är liquid lipstick så bra för du kan använda dem till både mer “dramatiska” sminkningar samt naturliga som denna. I denna sminkningen använde jag The Body Shops Matte Lip Liquid.

Nu när jag har varit här i USA så har jag shoppat en del smink, hehe. Snart kommer jag att testa produkterna och skriva om dem på bloggen, så glöm inte att titta in igen snart om du vill se det!

Lördags-sminkning

Lördags-sminkning

Dagens Sminkning - Lysande Hy & Bronsiga Ögon

Dagens Sminkning - Lysande Hy & Bronsiga Ögon